07.02.2021.

20:18

Foto:

Hronika

ZAVRŠEN UVIĐAJ NA IMANJU VELJE NEVOLJE! Policija pronašla brdo dokaza u "kući strave" u Ritopeku!

Policija i žandarmerija večeras su završili uviđaj, posle četiri dana pretraživanja terena oko vikendice Veljka Belivuka u Ritopeku, osumnjičenog da je organizator kriminalne grupe, a lično se za sada tereti za tri teška ubistva, preprodaju droge i zločinačko udruživanje.

Informer

Sumnja se su u toj kući u Ritopeku ubijena tri muškarca - Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja i Zdravko Radojević, prenosi Pink sa lica mesta.

ŽANDARMERIJA U RITOPEKU ČUVA VIKENDICU VELJE NEVOLJE, sumnja se da su ovde izvršeni GNUSNI ZLOČINI! Policija retražuje sve u krugu od nekoliko kilometara! Foto/Video

U izveštaju se dodaje da je u kući "strave i užasa" tokom uviđaja policija pronašla i izuzela konkretne materijalne dokaze, i DNK tragove koji treba da posluže u istrazi koja se vodi protiv organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Belivuk, kao i Marko Miljković.

Informer

Nakon završenog uviđaja u toj kući, gde su, kako se sumnja, mučeni i ubijani ljudi, pripadnici MUP-a i SBPOK-a i PU za Grad Beograd nastavili su da pretražuju širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi koji bi potkrepili već pronađene DNK i materijalne dokaze o kerivičnim delima ove grupe.