26.02.2021.

16:52

Foto:

Hronika

MISTERIOZNA KUTIJA U CRNOJ KESI IZNESENA IZ KASINE! U pratnji tajanstvenog prtljaga policajci na razgovor odveli i jednog od zaposlenih u klubu?!

Slično akciji koja je sprovedena prethodnih dana na splavu Fristajler uz fizički pretres inventara i prostorija kluba, policajci su doveli i specijalne pse tragače obučene da u moru mirisa prepoznaju miris droge i oružja.

Informer

 

Ipak ono što je najviše začudilo prisutne izveštače Informera bila je zagonetna kutija koju je u crnoj kesi iz Kasine izneo policajac u civilu.

Informer

 

Uz nju u pratnji dvojice inspektora iz Kasine je izveden i jedan od zaposlenih. On je odvezen istim automobilom u koji je unesena i zagonetna kutija u crnoj kesi.

Informer

 

Prethodno vlasnik kluba Aleksandar Kajmaković je saslušan u SBPOK-u u okviru predistražnog postupka u kome se ispituju finansijski tokovi kriminalnih aktivnosti organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Informer

 

Istovremeno se protiv Belivuka, Miljkovića i još 20 pripadnika njihove grupe vodi istraga za niz teških krivičnih dela: zločinačko udruživanje, preprodaja droge, tri teška ubistva, nedozvoljneno držanje oružja. Svi uhapšeni su 4. februara i nalaze se u pritvoru.