04.03.2021.

07:44

Foto:

Hronika

DIJANA HRKALOVIĆ POLICIJI DONELA PAPIRE SA ŠOKANTNIM SADRŽAJEM! Proverava se da li su ti navodi tačni ili je to DEO NJENE TAKTIKE

Dijana je u ponedeljak prvi put saslušana, ali tada je bila pod dejstvom jakih lekova za smirenje i na sva pitanja je samo kratko odgovarala sa "ne znam" i "ne sećam se".

Ona je, kako saznajemo, policajcima dostavila i medicinsku dokumentaciju u kojoj piše da ima ozbiljnu psihičku bolest, ali će sve te analize ići na proveru.

Inspektori moraju da utvrde da li je Hrkalovićeva zaista bolesna ili je namerno pila lekove za smirenje kako bi izbegla poligrafsko ispitivanje.


Slaviša Kokeza je prvi put saslušan u nedelju u SBPOK i inspektorima je tada ispričao da nikad nije upoznao Veljka Belivuka i da nema nikakve veze sa njegovim klanom.

Informer

Slaviša Kokeza na saslušanju

Međutim, postoje dokazi da je lagao, zbog čega će ponovo odgovarati na pitanja policajaca. Zanimljivo je i da je Kokeza tada odbio poligrafsko ispitivanje (čak i na pitanje o tome da li ima saznanja o pripremi ubistva Aleksandra Vučića!?!), uz obrazloženje da mu je Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, lično savetovao da nipošto ne pristaje na detektor laži.

Kokeza je tokom saslušanja čak devet puta pomenuo Stepanovića.
Zbog toga će i predsednik Višeg suda uskoro biti pozvan na saslušanje u SBPOK.