09.03.2021.

13:57

Foto:

Hronika

SEVALI NOŽEVI U BORU I KLADOVU! Muškarac posle svađe izboden u butinu, sečivom pretio nevenčanoj supruzi, POLICIJA SPREČILA TRAGEDIJU

Uhapšeni Boranin se tereti da je upao u kuću četrdesetdvogodišnjeg muškarca i nakon žučne rasprave nožem ga ubo dva puta u butinu.

Nakon što je pobegao, policija ga je pronašla i uhapsila nedaleko od kuće u kojoj se dogodila krvava svađa.

Povređen čovek je prevezen u Opštu bolnicu Bor gde mu je ukazana pomoć, nakon čega su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog Tužilaštva u Boru, osumnjičenom S.P.određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

S nožem u ruci upao u dvorište bivše nevenčane supruge

Brzom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu su sprečili još jednu nesreću koja je mogla da ima i razmere tragedije.

Kladovačka policija je uhapsila D.B .(55) iz okoline Kladova u dvorištu kuće svoje bivše nevenčane supruge sa nožem u ruci i osumnjičila ga da je izvršio krivično delo ugožavanja sigurnosti.

Uhapšeni D.B. je najpre telefonom pretio ubistvom svojoj bivšoj pedesetogodišnjoj supruzi i njenom sadašnjem partneru, čoveku starom 63 godine, a potom došao u kuću u kojoj su oni boravili.

Kako se sumnja, on je parkirao auto ispred kuće i iz njega izneo nož kojim je krenuo u dvorište, gde ga je sačekala i uhapsila patrola policije iz Kladova.

Njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Neogotinu takođe određena mera zadržavanja do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, potvrdili su za Informer u Policijskoj upravi Bora.