10.03.2021.

13:56

Foto:

Hronika

JEZIVI DETALJI SMRTONOSNOG NAPADA PASA! Majka je pokušala da zaštiti dečaka, ali od razjarenih rotvajlera NIJE MU BILO SPASA/FOTO/

Kako Informer saznaje na mestu strašne tragedije, dečaka su napali psi koje su njegovi roditelji držali u kući kao kućne ljubimce. Oni poseduju dva rotvajlera, jednu ženku koja je bila u teranju i mužjaka koji je, verovatno braneći ženku, napao dečka.

Porodica poseduje još jednog psa, rase doberman, ali on, kako saznajemo, nije učestvovao u smrtonosnom napadu na dečaka.  

Informer

 

Porodica se pripremala za rođendansko slavlje malog D.B, koji je punio četiri godine. Kako Informer saznaje, drama je počela u trenutku kada je dečakova majka preuzela od dobavljača hranu koju je poručila za slavlje. Tada je u žurbi slučajno zatvorila vrata, dok je dečak ostao napolju sam sa psima.

Šta je nateralo rotvajlere da krenu na dete još se ne zna, ali je napad, prema svedočenjima, bio jeziv. Uzalud je prestravljena majka pokušavala da zaštiti dečaka, od smrtonosnog napada nije mu bilo spasa.     

Mališan D.B je na putu do bolnice podlegao strašnim povredama, dok je povređena majka u šoku ostala na bolničkom lečenju. Ceo slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Subotici koje je otvorilo istragu.

Informer

 

Na mesto nesreće ubrzo su stigli veterinari iz Veterinarske služba "Vitulus" iz Sente. Oni su rotvajlerima mužjaku i ženki dali hranu za uspavljivanje, a uspavan je i treći pas.

Informer

 

Tela uspavanih pasa, preuzela je Zoohigijenska služba pri JP "KIKINDA". Daljom istragom biće utvrđeni svi detalji ove strašne tragedije.