10.03.2021.

17:50

Foto:

Hronika

NA MESTU KRVAVOG OBRAČUNA, KOMŠIJE UPOZORAVAJU: To je opasna porodica, ne ulazite im u kuću!

Ne poštujući propisanu zabranu prilaska svojoj ženi zbog fizičkog i psihičkog maltretiranja, on je ovu meru prekršio i upao u kuću njenih roditelja.

Komšije kažu da je Stefan najpre došao da se pomiri sa nevenčanom suprugom, usledila je svađa, a onda je on potegao nož i navalio na ukućane. Ženu i tasta je lakše povredio, ali je tašti naneo teške ubodne rane opasne po život.

Informer

 

- To je opasna porodica. Ne ulazite im u kuću. Samo donose probleme. Ona se tu vratila kod roditelja, on je i ranije dolazio iako ima zabranu prilaska. Ne znam šta rade. On hoće da se miri, roditelji i sestra ne daju, kaže jedan komšija.

Informer

 

Sve se odigralo u porodičnoj kući u Savskoj ulici u Paraćinu, a većina komšija izbegava da kaže šta se tu desilo.

- Ja ne mogu ništa da kažem, potresena sam. Nisam bila tu. Cela porodica mi je u bolnici. Ne mogu da verujem da je to uradio. Mnogo mi je teško, brinem se i plašim za njih.

Informer

 

Ne znam koliko su se inače svađali dok su bili zajedno, jer živim u Nemačkoj, rekla je sestra povređene.

Ostaje da istraga uradi svoje. Stefan će biti priveden nadležnom tužilaštvu pod sumnjom da je povredio više ljudi i naneo im teške telesne povrede. Već se nalazi u zatvoru od 50 dana po presudi Prekršajnog suda zbog nasilja u porodici.