10.03.2021.

21:55

Foto:

Hronika

(FOTO) KUĆA U SENTI GDE SU PSI USMRTILI DETE JE UKLETA, OVO NIJE PRVA NESREĆA KOJA SE U NJOJ DOGODILA! Stravično otkriće iz istrage!


Kuća u Senti kao da je ukleta, jer ovo nije jedina nesreća koja se u njoj dogodila..

- Pre par godina u njoj je jedan čovek izvršio samoubistvo vešanjem - kaže naš izvor blizak istrazi.

Dečak je, podsetimo, podlegao povredama na putu za Klinički centar Vojvodine, dok je majka Martina B. koju su pobesnelii psi napali kada je  pokušala da spase sina, zbrinuta u toj zdravstvenoj ustanovi.

OVO JE ZLA DADILJA KOJA JE TROVALA BEBU BENSEDINIMA, DETE JE SPASENO, ALI... Snežana Ikonić Cvrkušić ima debeo policijski dosije, lažno se predstavljala kao medicinska sestra...

Tragedija se dogodila oko 21 čas na perifriji Sente u Vozarskoj ulici 5, kada je Martina naručila picu za sinov četvrti rođendan. U momentu kada je otvorila vrata kapije da preuzme hranu, dva razjarena rotvajlera nasrnula su na dečaka koji se nalazio na samom ulazu u kuću, šest metara udaljen od kapije. 

Pretpostavlja se da je ženka rotvajlera bila pred parenjem, a da je mužjak napao dečaka. Šta se tačno dešavalo, da li su oba psa učestvovala u napadu, znaće se nakon istrage Višeg javnog tužilaštva u Senti. Pored rotvajlera, u dvorištu je bio i doberman, ali on nije učestvovao u ovom krvoločnom napadu.

ZAUSTAVITE BOLESNIKE! OTKRIVENA GRUPA KOJA DELI FOTOGRAFIJE DEVOJČICA (14) NA NETU, PREPISKE SU SKANDALOZNE! Novi horor u Srbiji!

Zamenik javnog tužioca u Subotici Branislav Rankov kaže da je naredio eutanaziju sva tri psa. 

- Stigli su rezultati obdukcije iz novosadskog Centra za sudsku medicinu. Nalaz je stravičan, psi su dečaka izujedali do smrti - kaže Rankov.

Veterinarska služba Vitulus iz Sente uspavala je pse, koje je potom preuzela Zoohigijenska služba JP „Kikinda". Čekaju se i rezultati testa na besnilo iz Pasterovog zavoda u Novom Sadu.
Martina B. je živela u kući sama sa sinom u koju se preselila nakon razvoda od dečakovog oca. Dečak D. B. bio je Martini prvo dete sa bivšim suprugom koji iz prethodna dva braka ima još dvoje dece.