11.03.2021.

11:41

Foto:

Hronika

Otkrivamo: Šta je Vuletić rekao tokom saslušanja u policiji - SAM SE NUDIO DA IDE NA POLIGRAF, A ONDA SE SETIO DA JE NA JAKOJ TERAPIJI

Vuletić se, kako su preneli portali, sumnjiči za otmicu, iznudu i pranje novca, ali i za se*sualno iskorišćavanje dečaka mlađih od 16 godina!?!


Kako saznajemo, Vuletić je na gotovo sva važna pitanja odgovarao sa "ne znam" i "ne sećam se". On se najpre sam ponudio da odgovori na sva pitanja i na poligrafu, ali kad je došlo do toga, odjednom se "prisetio" da je šećeraš, da je na jakoj terapiji insulinom, pa zato ne može da bude testiran!?!


- Inspektori su Vuletića, između ostalog, upitali da li je uzimao novac od Belivuka, da li mu je pomagao u otmicama i iznudama i da li je posećivao Velju Nevolju dok je ovaj bio u kućnom zatvoru zbog napada na obezbeđenje direktora Partizana Miloša Vazure. Vuletić je na većinu pitanja odgovorio sa "nisam", "ne znam" i "ne sećam se" - kazao je naš izvor.

Informer

 


Prema njegovim rečima, inspektori su ispitali Vuletića i u vezi sa njegovim prepiskama sa prijateljima u kojima navodi da se drogira kokainom i da mu je najbolji se*s sa dečacima od 14 i 15 godina, ali on je sve to negirao!


Informer je prekjuče objavio Vuletićev telefonski razgovor sa Belivukom iz decembra prošle godine u kojem ga naziva "bratom" i poručuje mu da ga voli!? Belivuk je tada upitao Vuletića kad će se videti da mu da "ono", najverovatnije misleći na novac.

Vuletić se najpre nećkao, govoreći Velji da mu ne treba, da su oni braća, ali je na kraju razgovora ipak prihvatio.
Vuletić se prekjuče nevešto pravdao da se "ono" nije odnosilo na novac, već na nekakve ostavke navijača u Upravnom odboru Partizana.