11.03.2021.

22:30

Foto:

Hronika

PAPIĆEVO PRIZNANJE "HAPSI" DIJANU HRKALOVIĆ?! Otkrivamo: Istražuje se da li je bivši funkcioner SBPOK učinio uslugu Marku Mesaru po njenom nalogu

Tereti se za trgovinu uticajem, jer je u aprilu prošle godine zahtevao od tadašnjeg rukovodioca beogradske policije da se Marku Miljkoviću Mesaru, najbližem saradniku Velje Nevolje, odmah vrati blindirani auto koji mu je prethodno oduzet. Ako bude osuđen, preti mu do osam godina zatvora.

On je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao ove navode, a nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana.

Informer

Goran Papić

Dobro obavešten izvor Informera pojašnjava da istražitelji žele da utvrde da li je Papić vratio Miljkoviću auto po nalogu tadašnje državne sekretarke u MUP Dijane Hrkalović. Ukoliko se ispostavi da je to tačno, i Dijana će biti uhapšena!


Podsetimo, Hrkalovićeva se tereti da je blisko sarađivala sa klanom Velje Nevolje, kao i da je učestvovala u organizaciji tajnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice. Ona je dva puta saslušavana u SBPOK tokom prošle nedelje, ali samo je kratko odgovarala inspektorima da ništa ne zna i da se ničeg ne seća, žaleći se na zdravstvene probleme. Bila je pod dejstvom najjačih lekova za smirenje, zbog čega nije ni mogla da bude testirana na poligrafu.