16.03.2021.

15:08

Foto:

Hronika

UZ DROGU ŠTEKOVAO I BOMBU! Policija u Novom Sadu otkrila dilere heroina i marihuane

- On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu – navode u policiji.

Otkrili i dilerea marihuane

U posebnoj akciji, policija je u stanu kod bračnog para, tridesettrogodišnjeg muškarca i tridesetčetvorogodišnje žene, pronašla 74,15 grama marihuane i vagicu za precizno merenje. Protiv njih će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Policija je ovom u stanu zatekla jednog Novosađanina kod koga je pronašla manju količinu marihuane, a prethodno je na ulici zatečen jedan četrdesetogodišnjak kod koga je, takođe, pronađena manja količina marihuane koju je, kako se sumnja, kupio od osumnjičenih.

Protiv njih dvojice će biti podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga – navode u novosadskoj policiji.