26.03.2021.

17:04

Foto:

Hronika

LOVCI NA PEDOFILE U AKCIJI! Bivši robijaš psihopata, izmišljenoj devojčici slao video kako se samozadovoljava

Njega su otkrili operativci iz međunaodne organizacije„Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji, a ceo video materijal sa prepiskama ovog predatora prosleđen je i policiji u Paderbornu, u Nemačkoj.

U prepisci sa 12-godišnjom devojčicom (izmišljeni lik), iza koje se nalaze balkanski lovci na pedofile, predator je nedvosmisleno pisao da mu ne smeta što je maloletna, čak i nakon nekoliko pokušaja operativaca da ga odvrate od namere u gnusnim postupcima, koji su insistirali da je u pitanju dete.

- Hajde, pliz, video uživo da gledaš, upaliću, uzbuđen sam. Baš hoću da gledaš, pali me izuzetno, ako bi gledala-pisao je B.D. ne odustajući od svoje namere da onaniše pred maloletnicom -Ne razumem kakav video uživo-odgovorila je devojčica-Lepa moja, da gledaš, a da svršim, uzbuđen sam sad-nastavljao je dalje predator.

-Ali ja imam 12 godina. Nikada to nisam videla, još sam dete. To vama ne smeta?-upitala je maloletnica.-Ne-uporno je odgovarao B.D.

-Sviđaš mi se, voleo bih sa tobom sve, ali znam da si mlada. Nemaš šta da se bojiš, ja ipak neću ništa što ti ne bi htela. Dosta mi je i ovo, mada bih voleo i više, ali ne bih ni ovo da pokvarimo. Voleo bih da te nazovem, da pričamo malo, onako opušteno, i glas da ti čujem- napisao je devojčici pedator.

On se zatim nekoliko puta uživo uključivao, dok se samozadovoljavao, iako mu je u više navrata napominjano da je u pitanju dete. Lovci na pedofile otkrili su njegov identitet kada je, pre uključenja uživo, na njihov zahtev, predator sebe fotografisao sa prstom na usnama, kako su od njega tražili.

- Dotični predator je 19. januara prošle godine poslao zahtev našem profilu diverzije devojčice od 12 godina. Zatim se u februaru ove godine javlja više puta, iako vidi da je u pitanju maloletnica i poziva to isto dete da LIVE prati kako se on samozadvoljava pred njom.

Informer

 

Mislimo da je ovo više nego dovoljno da se upozori javnost. U više navrata mastrubira uživo, a pre toga zahteva od deteta da bude tu i to posmatra.Tokom prepiske, detetu govori da živi u Belom Manastiru, u Hrvatskoj, i da ima 37 godina. Nakon kontakata sa ljudima iz MUP-a Hrvatske, saznajemo da ima prebivalište u opštini Kula, u Sivcu. Međutim, osoba trenutno živi u Paderbornu, u Nemačkoj-kažu za „Informer iz „Stoppedofiliji SP“.

Robijao zbog teških krvičnih dela, prijavljen i nemačkoj policiji Iz organizacije „Stoppedofiliji SP“ kažu za Informer da je B.D. osuđenik i težak prestupnik koji je u zatvoru služio kaznu za teška krivična dela.

- Po nekim saznanjima, dotični je ranije osuđivan na višegodišnju kaznu zatvora, zbog težih krivičnih dela.Nakon svih ovih informacija do kojih smo došli i materijala koje je predator slao detetu, zaključili smo da ga je, zbog bezbednosti dece, kako na platformama interneta tako i u realnom životu, najbolje objaviti javno.

Prethodno smo ga prijaviti policiji u Paderbornu. Smatramo da ovakav vid psihopatologije treba da bude sankcionisan i to što pre- ističu lovci na pedofile.