02.04.2021.

08:22

Foto:

Hronika

Jelena je ubijena pre 5 godina: Njena smrt postala je NAJVEĆA INTRIGA U SRBIJI, A OVE 3 MISTERIJE NI DANAS NISU REŠENE

U proteklih pet godina o ovom zločinu je izveštavano više nego o bilo kom prethodnom, objavljeni su svi detalji nestanka i smrti mlade žene.

Ipak, i dalje se ne zna pouzdano ko je ubica, čime je pevačica usmrćena, a čak je i motiv brutalne egzekucije ostao misterija...


Posle obimne istrage Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv njenog supruga Zorana Marjanovića (41), koji je proveo u pritvoru 10 meseci. Trenutno se brani sa slobode. Opšti je utisak da je dosadašnje suđenje donelo malo toga novog. Saslušani su svi predloženi svedoci, čiji iskazi nisu bili od ključnog značaja s obzirom na to da niko od njih nije neposredni očevidac zločina.

Informer

Zoran Marjanović negira da je ubio suprugu Jelenu


O samim detaljima ubistva, kako je ono počinjeno i u koje vreme, izjasnili su se veštaci određenih struka. Njihov zaključak je da je Jelena usmrćena 2. aprila 2016. oko 17 časova, u kanalu pored nasipa. Obdukcijom je utvrđeno da je zadobila osam brutalnih udaraca u glavu dok je stajala u kanalu.

Sve povrede su bile smrtonosne, a sa poslednjim udahom u pluća su joj dospele kapljice vode, grančice i mulj. Zločinac je koristio dva oružja, neki oštar predmet i najverovatnije metalnu šipku.