13.04.2021.

16:41

Foto:

Hronika

NA MESTU NESREĆE KRŠ I LOM! Luksuznom mazdom devojke su se zakucale u banderu, JOŠ TOKOM PRETICANJA IZGUBILE SU KONTROLU

Udes se dogodio pri sudaru ,, mazde,, i automobila,, reno senik,,prilikom preticanja. ,,Mazdom ,, je upravljala jedna od devojaka, koja je na uzvišenju Bagdala, iznad naselja Vlado Jurić ,u istom smeru krenula da pretiče ,, reno senik,, kojim je upravljao mladji muškarac.

Informer

 

Kako nezvanično saznajemo, do udesa je došlo zbog neprilagođene brzine automobila ,,mazda cx3,, ali i zbog nedavanja signala za skretanje ulevo u Ulicu Jovana Cvijića, koja niz brdo vodi ka naselju Vlado Jurić, od strane vozača automobila ,, reno senik,, kojim je upravljao mladi muškarac.

U tom automobilu bio je još jedan mlađi čovek, ali ni oni nisu zadobili teže povrede.

Ovaj automobil je prilikom sudara sa ,, mazdom,, oštećen sa leve strane, dok je ,, mazda,, odletela u betonsku banderu i gotovo se prepolovila.

Četvoro lakše povređenih su odmah potom napustili mesto dogadaja i obratili se Hitnoj pomoći u kruševačkoj Opštoj bolnici.

Informer

Na mestu nesreće ostala srušena bandera

Srećom, sem lakših povreda, izbegnuta je tragedija, a četvoro mladih ljudi su spasili sigurnosni pojasevi.

Na lice mesta brzo su stigli pripadnici Saobraćajne policije i Elkektrodistribucije. Zbog uvidjaja saobraćajne nezgode, ovaj deo preko kruševačke Bagdale bio je u dvočasovnom prekidu.