16.04.2021.

10:10

Foto:

Hronika

ŠOK PRIZOR U ĆELIJI "DESNE RUKE" VELJE NEVOLJE Stražari među tegovima napravljenim od flaša punih soli otkrili NEOBIČNU STVAR

Naime, u ćeliji Marka Miljkovića, Veljine "desne ruke" pronađen mali mobilni telefon, koji je on sakrio u ćeliji među improvizovane tegove, napravljene od flaša punih soli. 

Telefon, veličine upaljača koji su stražari pronašli u Centralnom zatvoru, biće poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li su s njega eventualno upućivane pretnje svedocima, navodnim dužnicima, vođama drugim navijačkih frakcija, ali i javnim ličnostima.

Miljković je, podsetimo, u pritvoru od 4. februara, kada je uhapšen s Belivukom, zvanim Velja Nevolja, kao organizator zloglasne kriminalne grupe koja je osumnjičena za ubistva, otmice, pranje para i trgovinu drogom.

Informer

Privođenje bande Velje Nevolje

Navodno je bio "kasapin" klana i kreator monstruoznih ideja o komadanju i uništavanju tela. Zbog toga je dobio nadimak Mesar.

Advokat Dejan Lazarević, koji u ovom postupku brani Belivuka i Miljkovića, demantovao je za Informer spekulacije u medijima da je on "doturio" Maretu mobilni telefon u pritvor:


- Takve tvrdnje se graniče sa naučnom fantastikom! Apsolutno je nemoguće da u pritvor unesem i ptičje pero, a kamoli mobilni telefon. Sve je pokriveno kamerama i maksimalno obezbeđeno na ulazu. U pitanju je nečija zla namera. Zaista ne znam čija, niti bih da spekulišem iz kojih pobuda, vreme će pokazati o čemu je reč.