20.04.2021.

15:21

Foto:

Hronika

„MERCEDESOM“ POLETELI PA RAZNELI KUĆU! U nesvakidašnjem udesu u Velikoj Plani, samo čudom NIKO NIJE STRADAO/VIDEO/

Udes se dogodio u ulici Vojvode Mišića, kod broja 198 u pravcu ka Smederevskoj Palanci, a alko-testom je utvrđeno da vozač nije imao alkohola u krvi, pa je uzrok nesvakidašnje nezgode najverovatnije klizav put ili neprilagođena brzina.

Informer

 

Posle pregleda u bolnici u Smedervskoj Palanci, četvorica mladića su puštena kući, a dvojica su zadobila povrede, prelom nosne kosti, i nagnječenje grudnog koša od pojasa i suline udara.

Rajko Božić, deda vozača „mercedesa“ kaže da su momci „povezli drugara, koji stanuje u blizini“.

Informer

 

- Auto im je proklizao, i zakačili su most, i onda ih je taj udarac odbacio na zgradu. Kuća je napravljena pre više od 30 godina, i nikada nije završena. Grede su trule jer ih je vreme nagrizlo.

Oni su izašli iz slupanog automobila, i tek nakon pola sata je kuća pala...Tu niko ne živi, i skoro je kupio neko...

Informer

 

Dečacima nije ništa, samo je jedan udario nos. Spasili su ih pojasevi i erbegovi koji su se otvorili. Pregledali su ih u bolnici i nisu zadobili ozbiljnije povrede. Vozača, mog unuka,bole grudi verovatno od pojasa.

Na sreću, svi su bili vezani. Moj sin je čuo krckanje, i upozorio ih je da se ne približavaju. I ubrzo se sve srušilo, kao kula od karata...Opet je bilo sreće što je zgrada izdržala dok su oni izašli, jer je i ovako havarisan automobil, njenim padom totalno uništen, kaže Rajko Božić.

Šta je pravi uzrok nezgode u kojoj je mercedes sleteo sa puta i sasekao noseći betonski stub nedovršene kuće, znaće se nakon istrage.