21.04.2021.

15:08

Foto:

Hronika

NOVOSADSKOJ POLICIJI PUNE RUKE POSLA! Uhapsili lopova, ženi na ulici oteo torbu, od dilera zaplenili heroin

On je iz korpe na biciklu šezdesetogodišnje Novosađanke ukrao torbu sa novcem, ličnim dokumentima i dva mobilna telefona. Žena je pokušala da ga spreči, ali joj je A. Ć. istrgao torbu iz ruke i pobegao.

- Operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo, identifikovala i pronašla osumnjičenog. A. Ć. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu – navode u policiji.

U automobilu pronađen heroin

U odvojenoj akciji, uhapšeni su M. B. (46), D. N. (44) i B. J. (40), svi iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Informer

 

- U automobilu koji je vozila M. B. i pretresom stanova D. N. i B. J. policija je pronašla i zaplenila oko 80 grama heroina, manju količinu marihuane, dve digitalne vage i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika. Sumnja se, takođe, da su D. N. i B. J. angažovali M. B. da preveze heroin iz Beograda u Novi Sad.

Troje osumnjičenih zadržano je do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu – kažu u novosadskoj policiji.