03.05.2021.

11:49

Foto:

Hronika

U OPŠTOJ TUČI SEKIROM DEMOLIRALI KAFIĆ! Pola sata posle ponoći banjalučka policija IMALA JE PUNE RUKE POSLA!

Pune ruka posla imali su banjalučki policajci u noći između nedjelje i ponedeljka, pola sata posle ponoći, kada im je tuča prijavljena.

"Nezavisne" saznaju da je u pitanju kafić Stefana K. (22) iz Bukvaleka, te da su banjalučki policajci, uključujući i pripadnike Policijske stanice za intervencije, kada su stigli na mesto događaja, pored njega, zatekli i konobaricu, Snježanu K. (45), nastanjenu u Banjaluci.

"Njih dvoje su policiji rekli da je izbila tuča više lica, kao i da ima povređenih. Oni su pritom dodali da su gosti polupali inventar u lokalu, kao i deo lokala, te da ima tragova krvi", ističu izvori "Nezavisnih novina".

Iz Policijske uprave Banjaluka je saopšteno da su njihovi pripadnici, uhapsili devet lica, osumnjičenih za oštećene oduzimanje tuđih stvari, tešku telesnu povredu i učestvovanje u tuči.

"Prethodno je nadležnoj policijskoj stanici pola sata posle ponoći prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci došlo do opte tuče više lica. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", navela je Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.