13.05.2021.

14:31

Foto:

Hronika

ZA UBISTVO U KAFANI SEDAM GODINA ROBIJE! Umesto prootpuženog vlasnika objekta ON je priznao da je MLADIĆA GURNUO SA TERASE

Viši sud u Kruševcu  prvostepenom presudom osudio je Milana Radua (31) na sedam godina zatvora zbog ubistva Marka Đurića (28) iz Ljubostinjskog Prnjavora. Tragedija se dogodila u trsteničkom selu Grabovac, u kafanskoj tuči 17. maja prošle godine.

Za saučesništvo u tući na po godinu dana osuđeni su Dominik D. (52) i Goran K.(49).

Okrivljeni Milan Radu je tog kobnog dana tokom tuče gurnuo Marka Djurića sa terase, a njegov pad i udarac glavom o betonski stepenik bio je fatalan po mladića iz Ljubostinjskog Prnjuavora. Nesrećni Marko je od povremenih radova izdržavao majku Ružicu i dve bolesne bake i desetogodišnju sestričinu.

Iako su prvi operativni podaci ukazivali da je Dominik D. (51) vlasnik kafane gurnuo Đurića, a da su Milan Radu, inače, Dominikov sestrić, i Goran K. (49), učestvovali u tuči, osumnjičeni su dali drugačije iskaze.

ŠOK OBRT U UBISTVU MARKA (28) NA STEPENIŠTU KAFANE KOD TRSTENIKA! Sestrić vlasnika objekta PRIZNAO DELO, ostali promenili iskaz!

Viši sud u Kruševcu je za 18. maj zakazao sudjenje Nenadu U. (37) iz Trstenika, kojeg optužnica tereti za silovanje dvojice mladića.

Ovo krivično delo dogodilo se u noći izmedju 29. i 30. oktobra prošle godine u toaletu benzinske pumpe u okolini Trstenika. Oba slučaja silovanja mladića, prema nalazima iz istrage, počinjena su na istovetan način. Trsteničkom silovatelju, koga duže vreme bije loš glas zbog bahatog ponašanja I dovodjenja u vezu sa nizom krivičnih dela, preti zatvorska kazna od 5 do 15 godina zatvora.

JEZIVO! NENAD UVUKAO MLADIĆA U TOALET benzinske pumpe i OBLJUBIO GA!