03.06.2021.

14:21

Foto: S. G.

Hronika

MOLIMO SE BOGU DA POVREĐENI PREŽIVE! Meštanin sela Jadranska Lešnica nakon stravične tragedije kod Loznice: Sve poginule sam poznavao, VELIKA TUGA!

 

- Ovo je velika tragedija ceo za naš grad, a posebno za moju Mesnu zajednicu. Verujte mi da mi je teško što pričam o ljudima koji su časni, pošteni, vredni... Ja sam 16 godina u Mesnoj zajednici, sve ih odlično znam. Izgubili smo tri mlada života iz moje MS, imamo dva teško povređena. Šta da vam kažem, velika tragedija - kaže Dragan na ivici suza. 

- Žao mi je, imamo dvoje povređenih, molimo se Bogu da bar oni prežive, da njima bude dobro. Poznavao sam ih sve. I vozača Gorana M. sam poznavao, njegova supruga je teško povređena, njegov maloletni sin takođe teško povređen. Takođe, Sofija B., vredna žena koja ima četvoro dece, njen muž Dejan je teško povređen takođe. Radojka J. koja je preminula na licu mesta... Vredni ljudi, išli su za hlebom i poginuli su. Tuga prevelika - rekao je Todorović. 

Informer

Podsetimo, u sudaru kamiona i kombija na putu Zavlaka-Tekeriš na području Loznice poginule su četiri osobe, dok su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Udes se dogodio jutros oko 6.30 časova, a prvi rezultati istrage pokazuju da se vozač kombija nije zaustavio na znak STOP.