08.06.2021.

12:09

Foto: R.B.

Hronika

POTRESNI DETALJI SVIREPOG UBISTVA! U naletu ljubomore pijani Srđan udario je Miru pikslom u glavu, A ONDA JE UZEO ČEKIĆ/FOTO/

Kruševačka policija je neposredno nakon ubistva uhapsila Srdjana M. koji je osumnjičen za ovaj zločin. Uvidjaj na mestu zločina obavili su pripadnici Policije i zamenik višeg javnog tužioca u Kruševcu.

Osumnjičenom za teško ubistvo odredjeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više juavno tužilaštvo u Kruševcu.

Na mestu svirepog ubistva zatekli smo Zlatu M. Srdjanovu majku. Kuka i plače starica, sva u crnom, ne može ništa da kaže. Sama u jecaju zapomaže za snajom Mirom i uzdiše nad porodičnom tragedijom koju je počinio njen sin.

- Ne mogu ništa da vam kažem. Živeli su ovde, sa dve ćerke, jedna se udala i izrodila decu. Snaha Mira je radila u prodavnici, a sin je bio nezaposlen. Kao da mu je sve krenulo naopokao posle povratka sa ratišta- priča i jeca starica Zlata.

Informer

 

Komšije s kojima smo razgovarali o ovom bračnom paru govore sve najlepše.

-Fini i dobri ljudi, ali je on posle povratka sa ratišta u Šidu, gotovo sve u svom pamćenju pomutio. Pio je dosta, a bio je I ljiubomoran na svoju suprugu. Ostali smo zatečeni- priča nam jedan od komšija u selu Makrešane.

I drugi ljudi ovde za ovu porodiciu imaju samo reči hvale. Ne mogu da poveruju u tragediju koja im se dogodila u komšiluku. Mnogi ,meštani Makrešana, koje smo sreli na autobuskom stajalištu, još nisu ništa čuli, pa , kažu da, ne mogu da poveruju ni nama na vest o tragediji.

Podsetimo, ni dva dana nisu prošla od porodične drame u podjastrebačkom selu Trmčare, gde je alkoholisani unuk polio benzinom babu i dedu pa ih zapalio, kod Kruševca se dogodila nova tragedija.