09.06.2021.

13:39

Foto:

Hronika

LOPOVSKE BANDE HARALE PO NOVOM SADU I OKOLINI! Policiji pune ruke posla, obijali kioske TORBAMA ODNOSILI CIGARETE

Za ova krivična dela osumnjičena je i dvadesettrogodišnja Subotičanka, protiv koje će krivična prijava biti podneta u redovnom postupku.

- Sumnja se da su, prošle noći, oni provalili u kiosk u Petrovaradinu i ukrali novac i veću količinu cigareta. Pretresom automobila L. P. i stanova koje koriste osumnjičeni, pronađeno je više od 1.600 paklica cigareta, alat koji su, kako se sumnja, koristili prilikom provale, kao i jedna nelegalna lovačka puška.

Oni se terete za još tri provale u kioske na području grada iz kojih su, kako se sumnja, takođe krali novac i cigarete – navode u policiji. Trojici osumnjičenih određeno je zadržavanje i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

U posebnoj akciji, policija je u Vrnasu uhapsila D. U. (40) iz Srbobrana i R. B. (47) iz Temerina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo krađa u pokušaju.

Policija je jutros, oko 2 sata, uhvatila osumnjičene ispred jednog vrbaskog preduzeća, sa ukradenim metalnim pločama koje su tovarili u auto- prikolicu.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Vrbasu.