10.06.2021.

13:10

Foto:

Hronika

TEŽAK UŽAS OTKRIVEN U NEGOTINU! Polno zlostavljao pastorku (9), kad je pokušao i njenu drugaricu ONA GA PRIJAVILA MAJCI!

Kako se sumnja, T.F. je ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks i gledanje porno filmova.

Navodno, sve je otkriveno nakon što su psiholozi i veštaci, posle razgovora sa devojčicom, došli do zaključka da je nedelo, zapravo, daleko strašnije nego što se u prvi mah činilo.

Sve je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T. F. u goste pozvala drugaricu. T. F. je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile devojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela.

Informer

 

Maloletnica se, uplašila, obukla i otišla kući. Pre nego što je izašla, T. F. joj je zapretio da nikome ne sme da kaže šta se desilo.

Međutim, čim je stigla kući devojčica je sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju. Posle nekoliko dana istrage, T.F. je priveden.