19.06.2021.

10:41

Foto: RINA

Hronika

ODBEGLI RADOJE PRONAĐEN OBEŠEN U ŠUMARKU! Muškarac koji je nožem izbo bivšu suprugu i ranio sina IZVRŠIO SAMOUBISTVO/FOTO/

Odmah nakon nesreće u njihovoj kući, Radoje je pobegao preko njiva sa užetom u ruci. Policija je pretražila čitav teren, ali ga niko nije primetio. Mi smo videli među drvećem njegovo telo, ali smo mislili da je vetar o grane okačio crvenu majicu - pričaju komšije.

Informer

RINA

 

Policija je obavila uviđaj u šumarku koji je od porodične kuće ove porodice udaljen svega stotinak metara. Šumatak u kojem je Radoje izvršio samoubistvo okružen je dvema oranicama i domaćinstvima i svima je začuđujuće da niko nije obratio pažnju na telo koje je uočljivo sa seoskog puta.

Pretpostavka je da je Radoje samoubistvo izvršio neposredno nakon masakra u kojem je nožem bukvalno iskasapio trudnu ženu Danijelu. Nesrećna žena se i dalje nalazi na odeljenju intezivne nege i životno je ugrožena.

Informer

 


- Danijeli je nožem bukvalno rasporena utroba i pravo je čudo kako je uopšte preživela. Lekari su juče napravili podvig spasivši njen život koji je sve vreme višesatne operacije visio o koncu. Zahvaljujući lekarima spašena je i tromesečna beba - kaže naš izvor iz istrage

Danijelin jedanaestogodišnji sin, koji je u krvavom piru zadobio posekotine po rukama i telu pokušavajuci da spasi majku, takođe je u petak operisan. Njemu su isečeni dlanovi, a nakon operacije njegovo zdravstveno stanje se popravlja.

 

Informer

 

Troje preostale maloletne dece noć je provelo u kući kod komšija u selu Zablaće. Zabrinjavajuće je da se ovim povodom nije oglasio čačanski Centar za socijalni rad, budući da je reč o maloletnoj deci, koja su trenutno bez roditeljskog nadzora.