23.07.2021.

19:03

Foto: Printscreen TV Pink

Hronika

VIŠE OD 20 GODINA RADIM KAO NOVINAR HRONIKE, OVAKO NEŠTO U ŽIVOTU NISAM VIDEO! Mladen Mijatović o fotografijama zločina Veljka Belivuka: OVO JE JEZIVO, MONSTRUOZNO!

- Prikazane su fotografije iz istrage, i te fotografije su iz istrage pritiv Belivuka. Ja radim 21 godinu kao novinar crne hronike i video sam oko 1300 leševa, ali ono što sam danas video to je monstruozno. Prikazane su fotografije gde se vide masakrirana tela, odsečene glave. Na tim fotografijama vide se naga tela sa vezanim rukama, a zatim i odsečeni delovi tela koji su bili spakovani u  koritima. Videla se i veliko količina krvi. Na jednom trupu he bila urezana čak i krvava poruka koja je bila upućena jednoj osobi iz kriminogene sredine - objasnio je Mijatović. 

Kako ističe, pretpostavlja se da su osumnjičeni žrtve namaili u Ritopek i da su ih tamo silovali i mučili.

OPASNO! KRIMINALCI POKREĆU SPECIJALNI RAT PROTIV DRŽAVE! MAFIJA 'UBIJA' VUČIĆA! Belivuk i njegovi koljači preko svojih medija i političara kreću u finalni udar na predsednika

- Pretpostavlja se da su osumnjičeni žrtve namamili u kuću strave i užasa, pa su ih mučili, silovali dok nisu ispustile dušu. Delove tela su sekli i dok su žrtve bile žive, ali i posle. Ovo što sam danas video mogu da uporedim eventualno kada sam video snimkeobračuna ISIS-a sa svojim protivnicima.

Istraga traje šest meseci, a kako je Informer već ekskluzivno pisao, u petak će biti podignuti optužnica oprotiv Belivuka.

- Istražni postupak se vodi u ovom trenutku se vodi poriv 31 osobe. Svi oni su članovi kriminalne grupe koju predvode Marko Miljković i Veljko Belivuk. U petak bi trebalo da bude podignuta optužnica protiv ove organizovane kriminalne grupe.