27.07.2021.

12:26

Foto: Z.G.

Hronika

URLALI SU NA ULICI TRAŽILI BOKIJA, PRED NJIH JE IZAŠAO SA SEKIROM U RUKAMA! Nastao je opšti haos, ovo su detalji ŽESTOKE TUČE!

Krvava tuča se dogodila u ponedeljak veče u kasnim satima u Ulici Četvrtog puka u naselju Kapetanovina. Prema rečima meštana tog naselja to je bio „pravi haos, ludnica...“

- Dvojica su došla sa Bele zemlje. Dok su bili na početku ulice valjda su bacili jednu jaku petardu, te je puklo kao bomba. Svi smo u kući poskočili. Onda su nastavili ulicom, a jedan je vikao:“Gde je Boki...?“ Onda je ovaj komšija S.T. valjda njih čuo i javio ovom drugom komšiji B.Č., koji živi nedaleko odavde, da ga traže.

Ubrzo su B.Č. i S.T. istrčali na ulicu na sekirama. Bilo je vike, gađanja nekim predmetima, psovke, uvreda, a onda je došlo do tuče. Ovaj S.T. je zamahnuo sekirom i ovog starijeg sa Bele Zemlje udario pravo u glavu, čini mi se posred čela.

Informer

Mesto obračuna

Tu je bila i jedna komšinica koja radi u SUP-u koja vikala, a i njen muž se umešao. Stao je između njih i sprečio još gori ishod – priča jedan od komšija, koji pri opisivanju ovog događaja je vidno potrešen.

Ubrzo je došla policija i hitna pomoć, ali dvojica Užičana koji su bili sa sekirama već su pobegli.

- Ovog drugog sa Bele zemlje, koji nije povređen, policija je smestila u maricu, a čulo se kako viče:“Ako mi brat umre, osvetiću se!“ – kaže komšija. Obojica i D.M. i M.M. su zbog vidnih povreda preveženi u užičku bolnicu. D.M. koji je dobio udarac sekirom u glavu odmah je prebačen u bolnicu u Kragujevac, dok je M.M. nakon pregleda pušten kući.

Informer

 

Prema rečima komšija B.Č. i S.T. obojica su problematični i od ranije poznati policiji. S.T. je imao i nanogicu. Policija je uradila uviđaj, a za dvojicom begunaca još traga. Na licu mesta, iznad kuće S,T. i sutradan su mogli da se vide tragovi krvi.