07.08.2021.

15:21

Foto:

Hronika

Kobni udarac u glavu: Vlasnik kafane usmrtio gosta, SNIMAK TUČE BIO SAKRIVEN

Kako Informer saznaje od izvora iz istrage, Edin Tahirović je u klubu bio sa prijateljima i u jednom trenutku došlo je do verbalne čarke sa drugim gostima.


Očevici koji su bili u lokalu ispričali su policiji da je prepirka bila bezazlena i da je M. L., vlasnik bara, prišao Tahiroviću i njegovim drugovima i zamolio ih da se ne raspravljaju sa drugim gostima.

Svađa je bila bezazlena
- Nakon kraćeg razgovora situacija se smirila, ali je ubrzo opet došlo do svađe između Tahirovića i njegovog društva sa pojedinim gostima. Gazda je opet prišao mladićima i zamolio ih da se smire ili da napuste lokal. Tada su Edin i njegovi drugovi izašli iz lokala, a gazda je krenuo za njima da ih isprati - priča mladić koji je bio u "Trezoru."


Ispred kluba između Edina Tahirovića i M. L. došlo je do žučne svađe, a naš izvor iz policije navodi da je rasprava ubrzo prerasla u tuču.
- Gazda "Trezora" je, kako pokazuju prvi rezultati istrage, pesnicom u lice udario Tahirovića, koji je pao i udario glavom u beton. Tom prilikom zadobio je teške povrede i odmah je prevezen u dom zdravlja, gde je preminuo u pet sati ujutro - rekao je izvor iz istrage.


On dodaje da je osumnjičeni M. L. odmah nakon sukoba otišao kući, gde je sačekao policiju i nije se opirao hapšenju.

Nije znao da je ubio čoveka
- Okrivljeni nije ni znao da je Tahirović preminuo. Na saslušanju je rekao da je Edina udario jednom i da je on pao. Kada su mu policajci rekli da je muškarac preminuo, osumnjičeni je izjavio da mu je žao zbog svega što se dogodilo i da nije nameravao da ga ubije - ispričao je naš sagovornik.
Protiv vlasnika noćnog bara policija je podnela krivičnu prijavu za krivično delo nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon toga biće saslušan u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru.


Edin Tahirović, koji je nakon tuče preminuo, bio je oženjen i otac je troje dece. U selu Đerekare, gde je živeo, za njega kažu da je bio dobar domaćin i miran čovek.
- Dobar komšija i domaćin. Ostavio je svoju porodicu, decu. Tuga - kaže jedan od meštana. 


Hteo da sakrije snimke tuče
Noćni bar ispred kojeg se dogodila kobna tuča nalazi se u sklopu "Gradskog stadiona" u Tutinu i pokriven je video-nadzorom.
- Kada su policajci hteli iz kluba da uzmu hard-disk, videli su da on nedostaje. Pretragom su ga pronašli ispod tribine stadiona. Ubrzo su utvrdili da ga je Dž. Ć. sakrio. Zbog toga će protiv njega biti podneta krivična prijava - rečeno je u policiji.