12.08.2021.

11:52

Foto: Privatna arhiva

Hronika

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Nestalog Radoslava Mladenovića Dosu pronašli nedaleko od kuće, PRIZOR JE BIO STRAVIČAN

Njegovo beživotno telo na mestu nesreće, sa drveta visokog oko četiri metra, skinuli su pripadnici Vatrogasno spasilačkle jedinice Kruševac.

Na mesto tragičnog događaja, brzo su stigli policija i vatrogasci, ali je nesrećni Radoslav odavno bio mrtav, potvrdila nam je njegova ćerka Katarina.

Radoslav je iz svoje kuće u Čitluku pre tri dana nestao u nepoznatom pravcu, a sa sobom nije poneo nikakav dokument, a ni svoj mobilni telefon.

On je po odlasku iz kuće u kojoj živi sa bolesnom suprugom, ostavio sva lična dokumenta, a nestanak je porodica prijavila policiji.

- Policija nam je kasno sinoć javila da je Radoslav pronađen, nažalost, mrtav. Prvi ga je obešenog na drvetu visokom četiri metra, nedaleko od kuće, video jedan od ribolovaca, koji je i slučaj odmah prijavio policiji- kaže nam ćerka Katarina.

Ona ističe da ne zna koji je motiv naterao njenog oca na samoubistvo. Bio je ponekad nervozan i imao je određenih zdravstvenih problema, ali ništa nije upućivalo na to da bi podigao ruku na sebe, tvrdi Dosina ćerka Katarina