17.08.2021.

11:03

Foto:

Hronika

LAŽNI HIRURG SAVA KNEŽEVIĆ KUPIO KUĆU! Dedovinu u Batajnici prodao za 100.000 evra, evo gde PODIŽE NOVU BAZU!

Beogradsko naselje Batajnica uskoro više neće biti mesto u kome žive Sava Knežević i njegova majka Danijela, koji su osumnjičeni da su unakazili desetine ljudi. Kako Objektiv otkriva, lažni hirurg i njegova porodica uskoro će se preseliti u selo nadomak Rume Putince, i to u kuću koju su platiti 35.000 evra.

Kako bi isfinansirali ovu kupovinu, Kneževići su prodali dedovinu, odnosnu kuću u Batajnici za gotovo 100.000 evra.

- Nisu više oni ovde u Batajnici. Odnosno, kuća je još uvek njihova, ali samo ponekad dođe njegov otac Đorđe. Kako sam čula od komšinice, još im nije isplaćen novac, ali u pitanju su dani – navodi vremešna meštanka Batajnice. Pripreme za preseljenje traju već mesec dana, a kako smo i sami videli u momentu kada smo im se približili kući, kroz širom otvoren prozor, zidovi su goli, dok na podu stoje spakovane kutije. Dakle, preseljenje samo što nije. Kneževići su se verovatno odlučili za selidbu u Putince, pošto se tamo nalazi Savin ujak Rade, čovek velikog ugleda u ovom selu.

Informer

Prodato! Kuća Save Kneževića u Batajnici

- Čuli smo da dolaze u naše selo. To je retka pojava, pošto obično svi idu iz sela, a eto, oni dolaze. Ne znam koju su tačno kuću kupili, ali priča se da jesu – kaže za Objektiv jedan od meštana ovog sela.

Popularno ujaka koriste kao paravan?!

Jedna žena, izlazeći iz lokalne prodavnice, potvrđuje da je čula za nove komšije.

- Kako sam čula, tu novu kuću su platili 35.000 evra. Ovde dolaze valjda i što ovde živi Savin ujak Rade, a on je, ne preterujem, najdivniji čovek u Sremu. Možda ljudi i zbog njega malo zatvaraju oči - navodi naša sagovornica. Otišli smo i do doma Savinog ujaka, a Danijelinog rođenog brata, gde je pre izvesnog vremena pronađena sva oprema, kao i medicinski instrumenti kojima je Sava vršio estetske korekcije za koje nije imao dozvole.

- Pre neki dan smo ih videli, ali bili su samo nakratko. Nisu ovde, a kako smo čuli, još se nisu doselili – navode komšije Savinog ujaka.