23.08.2021.

08:54

Foto:

Hronika

Nove informacije! Gaga Antonijević opisao do detalja KAKO GA JE DIVLJAČKI PRETUKAO BJELOGRLIĆ! SVE JE SNIMLJENO! Video

 

- On spada u grupu ljudi koji su se boriti protiv snimanja tog filma (Dara iz Jasenovca), smetalo mu je što se film snimio. Čak je i neke seminare držao za biznismene kako je sve to bilo pogrešno. Osim toga, ima i ona činjenica da sam ja razotkrio njegovu korupciju kojom se bavio u prethodnom periodu u vezi sa njegovim delovanju u Filmskom centru Srbije i to je trenutno u Tužilaštvu, razmatra se kao krivični predmet. 

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam... Reč je o jednom divljačkom napadu kakav nisam doživeo za sve ove godine, pogotovu ne na festivalu, u mom rodnom gradu Nišu, na glumačkom festivalu koji slavi profesiju svih nas. To je jedan kriminalni čin koji nije smeo da se desi bilo gde, a pogotovu ne na nekom festivalu - rekao je Antonijević u uključenju za Pink.

- Tu je bilo dosta kolega. Ja njega nisam ni video dok nije počeo da me udara. Šta da vam kažem, šokantno! 

Informer

- Ja sam samo obelodanio njegova pisma, što mi nudio mito, i onda je to otišlo u tužilaštvo, on je sad besan zbog toga jer je to razotkrilo način na koji je on funkcionisao.. Svi to u profesiji znaju, svi, da je to tako. I onda odatle velika mržnja prema meni, a posle ovo za Jasenovac da ne pričam šta je sve doprlo do mene, i koje sve konkretne stvari imam kako je radio protiv filma. Njemu je važno da ode na Sarajevski filmski festival, meni nije. 

- Ja sam pozvao policiju, išli smo da damo izjavu, svedoci neki i ja, valjda su i njega su odveli da da izjavu. To već ne znam ništa da vam kažem, to  sadverovatno ide tužilaštvu. Snimci postoje, kamere postoje, sve je snimnjeno. Na deset metara smo bili sve to vreme koje smo proveli u istom objektu. Niti bilo kakvog verbalnog kontakta, niti bilo šta. Vidi se kompletan njegov napad na mene. Imam podlive, kako ne bih imao kad sam bio vreća za udaranje. Šta sam mogao da uradim, bio sam u ležećem stavu na onom niskom trosedu i ovaj divljački nasrće na mene, udara me, nisam imao šanse da se pomerim. Prvo dobijam udarce, pa onda vidim šta se dešava. 

Na pitanje da li je tačno da mu je Bjelogrlić rekoa "Jebala te Dara iz Jasenovca", Antonijević je odgovorio potvrdno.

- Jeste.