23.08.2021.

10:21

Foto: printscreen

Hronika

GAGA JE MIRNO SEDEO KAD MU JE BJELOGRLIĆ NA KVARNO PRIŠAO I POČEO DA GA UDARA PESNICAMA U GLAVU! Pojavio se još jedan snimak kukavičkog napada u Nišu!

 

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se vidi da je Antonijević mirno sedeo sa kolegama, kada mu je Bjeloglić odjednom prišao i počeo mučki da ga udara pesnicama po glavi! 

Antonijević je pokušao da se odbrani, ali je Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu. Prisutni su odmah počeli da ih razdvajaju. 

Dragan Bjelogrlić se i dalje nalazi u policijskoj stanici gde daje izjavu.

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam... Reč je o jednom divljačkom napadu kakav nisam doživeo za sve ove godine, pogotovu ne na festivalu, u mom rodnom gradu Nišu, na glumačkom festivalu koji slavi profesiju svih nas. To je jedan kriminalni čin koji nije smeo da se desi bilo gde, a pogotovu ne na nekom festivalu - rekao je Antonijević.

Informer