23.08.2021.

11:04

Foto: Insajder/Novak Đurović

Hronika

BJELOGRLIĆ JE PRIŠAO GAGI I POČEO DA GA UDARA IZ ČISTA MIRA! JEDVA SAM IH RAZDVOJIO! Urednik kulturnog programa RTS za Informer otkrio detalje mučkog prebijanja reditelja!

 

Antonijević je u trenutku napada sedeo sa Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS koji je za Informer ispričao šta se dogodilo. 

- Ja sam policiji dao izjavu. Sedeo sam sa Antonijevićem, prijateljicom Jovanom Stević i glumcem, mislim da se Milan zove. Bjelogrlić je prišao, a ono što sam čuo je da je pitao Antonijevića "šta mi dobacuješ?!" Ja nisam čuo da mu je Gaga bilo šta dobacivao - rekao je Kecmanović, a na pitanje koje reči su se mogle čuti dok je Bjelogrlić pesničio Antonijevića kaže da se tokom te gužve nije moglo razaznati ništa. 

- U njihovoj tuči nije bilo vremena da se nešto pomene. Da je Bjelogrlić pretio, verovatno jeste. Nije moglo da se razazna u svoj toj gužvi - objasnio je Kecmanović i dodao da je on razdvojio Bjelogrlića od Gage Antonijevića. 

- Kad je Bjelogrlić prišao i počeo da udara Gagu ja sam odmah prešao preko stola kako bih ih razdvojio. 

Informer

Podsetimo, Predrag Gaga Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.