14.09.2021.

07:58

Foto: Informer

Hronika

KRVOPROLIĆE U ZEMUNU ZBOG INVESTITORA Dušan ranio komšije jer su ga terali da se iseli iz kuće

Milan i Verica su hteli da ustupe ceo plac građevinskom investitoru, na kom se nalazi i Dušanova kuća, ali on nije hteo da da saglasnost za to, pa je izbila svađa. Iznervirani Dušan je potegao pištolj i ispalio pet metaka u supružnike.


Ovo nam je ispričao komšija uhapšenog Dušana i ranjenih supružnika, koji je upućen u sve detalje spora oko imanja u Ulici cara Dušana, zbog kog je došlo do krvoprolića.

Informer

Mesto pucnjave u Zemunu


- Dušan je još 1984. iznajmio dvorišnu kućicu na porodičnom imanju Milana i Verice. Zatim je sklopio ugovor sa Veričinom maćehom o doživotnom izdržavanju, pa kad je ova umrla u junu ove godine, Dušan je postao vlasnik tog objekta. U međuvremenu, Milan i Verica su radni vek proveli u Nemačkoj i pre izvesnog vremena su se vratili u Srbiju. Kad su saznali da je Dušan postao vlasnik kuće na njihovom imanju, pokušali su to da mu ospore i počeli su sukobi - priča ovaj Zemunac, i dodaje:


- Dušan mi se više puta žalio da ga Milan i Verica proganjaju od kada je u junu umrla Veričina maćeha. Koliko sam čuo, Milan i Verica su se nedavno dogovorili sa nekim građevinskim investitorom da na celom tom placu sazida zgradu, ali Dušan nije dozvoljavao da se ruši i njegova kuća i nije hteo da se iseli. U nedelju je sukob eskalirao i Dušan je potegao pištolj.
Odmah posle pucnjave Dušan je uhapšen, a Milan i Verica su sa teškim povredama prebačeni u bolnicu, gde su lekari stabilizovali njihovo stanje.