01.10.2021.

17:58

Foto: privatna arhiva

Hronika

IZ KOBNE VEZA VODILA IH DVA PUTA, NA GROBLJE I U ZATVOR! Varnice između transvestita Anči i Danijela eksplodirale u tragičnom ishodu!

Prema rečima žrtvine rođake, Ilone Đ., između partnera su često tinjale varnice, koje su kobnog 29. septembra oko 21 časa eksplodirale i dovele do tragičnog ishoda u ulici Bore Glavaškog 9. Spasić je, navodno, potkradao ljubavnika i dolazio i odlazio kod partnera u Novi Bečej kad mu se prohte.

-Jednom mi se Danijel poverio da mu je Anči otuđio 100 hiljada dinara koje je dobio na ime zaostalih socijalnih davanja i tuđe nege i pomoći. To ga je mnogo pogodilo, videlo se da je utučen.

Međutim, nije tu krađu prijavio policiji. Svađe između njih bile su uobičajene, ali su se uvek mirili i Anči je nastavio da dolazi. Prostituisao se u Beogradu gde su ga uhapsili i prebacili u zatvor u Sremsku Mitrovicu.

Danijel je voleo da popije i u alkoholisanom stanju često je provocirao Anči. Tako je, nažalost, bilo i tragičnog dana, pre njegovog ubistva- navodi Danijelova sestra od tetke Ilona Đ.

Prema nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni za ubistvo koristio je hormonsku terapiju i lekove, a bolovao je i od epilepsije.

Informer

 

Njega je nakon zločina uhapsila zrenjaninska policija i određeno mu je zadržavanja do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Sestra lečila brata

Lekari su Danijelu 2015. godine prognozirali kratak životni vek, zbog čega je 29. decembra iste godine zvao notara da uredi zaostavštinu, navodi njegova rođaka Ilona Đ.

- Sve je počelo posle njegovog pada sa bandere. Povraćao je krv, štucao je neprestano, imao je i rektalno krvarenje. Ja sam se brinula o njemu, davala mu lekove i injekcije koje su doktori prepisali i Danijel je preživeo. Tada mu se i Anči vratila-priča Ilona Đ.

Robijao zbog silovanja

- Danijel je bio prijavljen za silovanje i odležao je četiri godine u zatvoru zbog toga. Nakon povratka, doveo je u Novi Bečej Milana Spasića kog je upoznao u zatvoru, tamo su se zaljubili, a rodbini ga je predstavio kao devojku-priča Ilona Đ.