02.10.2021.

12:41 >> 13:12

Foto: V.J.

Hronika

PRONAĐENA SU TELA PORODICE ĐOKIĆ! Forenzičari utvrđuju da li je reč o UBISTVU I SAMOUBISTVU?!

Beživotna tela prekrivena ceradom pronađena su u blizini zapaljenog vozila koje je jutros uočeno u ataru sela Tešica, a veruje se da vozilo pripada porodici Đokić, kojoj se od nedelje izgubio svaki trag... 

Forenzičari će definitivno utvrditi o čijim telima je reč, kao i da li se radi o ubistvu i samoubistvu unutar porodice. Takođe, ne isključuje se mogućnost da je neko treće lice likvidiralo celu porodicu Đokić. 

Policija je rano jutros blokirala područje oko Tešica, nakon što je na nepristupačnom terenu pronađeno zapaljeno vozilo "VW passat", koje je, kako se veruje porodica Đokić krenula u pravcu Aleksinca.

Interesantno je da se oni te noći nisu ka Aleksincu kretali uobičajenim putem, odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je kamera uočila baš u selu Tešica, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata kasnije.

U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva, ili je vozilo stajalo. Kamere nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo.