08.10.2021.

13:04

Foto:

Hronika

PIJAN ISKASAPIO LJUBAVNIKA BIVŠE ŽENE I DOBIO 12 GODINA! Smrtonosni ljubavni trougao alkohola i nasilja, dobio sudski epilog!

On je uhapšen u avgustu prošle godine u selu Čestin kod Knića, gde je ubio Zorana Tošovića (52), ljubavnika svoje bivše nevenčane supruge Dragane T.

Beronja je nožem izboo Tošovića i usmrtio ga na licu mesta u njegovoj porodičnoj kući naočigled Draganinog 15-godišnjeg sina, kog je dobila u nekom prethodnom braku.

Izvor iz istrage kaže da je Dragana napustila Beronju i ostavila svog sina kod njega, a zatim je prešla da živi kod Tošovića u Čestinu. Svo troje su bili skloni alkoholu i nasilju.

Uoči zločina Dragana je došla kod Beronje sva u modricama i ispričala mu da ju je Tošović pretukao. Sa željom da mu se osvete Beronja i Draganin banuli su u kuću Tošovića oko dva sata posle ponoći. On je na njih potegao nož, ali Beronja nije ustuknuo, već je nasrnuo na Zorana, oteo mu nož i desetak puta ga izbo po glavi i telu. 

Tošović je na mestu ostao mrtav, a sve se dogodilo naočigled prestravljenog Draganinog sina. Nakon toga, Beronja je pozvao policiju i predao se.

I Tošović i Beronja imaju dosije u policiji, a hapšeni su uglavnom zbog nasilja.