22.10.2021.

17:35

Foto: printscreen

Hronika

UBICA ĐOKIĆA NA SAHRANI FOLIRAO ŽALOST! Džonić se našao i nad grobnicom bacajući zemlju na sanduke PORODICE KOJU JE HLADNOKRVNO LIKVIDIRAO/FOTO/

Pritome on se pravio da tuguje, bio je u povorci i kraj porodične grobnice u koju su u istom danu spuštena tri kovčega, ljudi koje je hladnikrvno likvidirao.

Informer

 

Džonić je na sahrani plakao, jecao, dok se, kako saznajemo, kod kuće u danima nakon zločina ponašao potpuno normalno.

- Na sahrani je bio sa ostalim rođacima i prijateljima jer nije mogao da izbegne dolazak da ne bi ispao sumnjiv. Kao i ostali ožalošćeni i on je pokazivao tugu, navodnu tugu, plakao je, čupao kosu i psovao, pitajući se glasno "Ko je mogao to da uradi? - prepričava sagovornik.  

Što je još neverovatnije i za vreme potrage za Đokićima, Džonić se pojavljivao na mestu ispred Doma kulture u selu odakle je kretala potraga policije, vatrogasaca i pripadnika snaga bezbednosti i raspitivao se dokle su stigli sa potragom i da li su nešto pronašli.

Informer

 

Ipak, sahranu su nadgledali inspektori u civilu. Oni su pomno pratili svaki pokret i ponašanje prisutnih jer su od prvog dana verovali da ubica, ili njegov pomagač mora da bude neko iz Moravca ili okoline jer je odlično poznavao teren na kom je likvidirao porodicu Đokiće

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septembra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, ubio.

Tela porodice Đokić pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci.

Nakon zločina tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, desetak kilometara dalje i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi. Ipak još jednom se pokazalo da ne postoji savršen zločin. Inspektori policija uskoro su zakucali na vrata Gorana Džonića.