24.10.2021.

09:46

Foto: Facebook

Hronika

DŽONIĆEVI SINOVI UBILI ĐOKIĆE?! Obrt u istrazi monstruoznog zločina!

Kako su potvrdili iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu, nakon saslušanja koje je juče trajalo čitavog dana, određen je pritvor ocu i sinovima.

ODREĐEN PRITVOR DŽONIĆIMA! Otac i dva sina osumnjičeni za JEZIVI zločin!

Uznemirenje javnosti

- Više javno tužilaštvo je nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv G. Dž., M. Dž. i S. Dž. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili teško ubistvo. Tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke, ali i zbog visine zaprećene kazne i uznemirenja javnosti - saopštili su juče kasno po podne iz niškog Višeg javnog tužilaštva.

Informer

Stefan Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

Podsetimo, vlasnik menjačnice iz Aleksinca Goran Ðokić i njegove žena i ćerka ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra, a njihova spaljena tela nađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. U četvrtak su lisice stavljene njihovom bliskom rođaku Goranu Džoniću, a na placu njegovog sina Stefana, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, nađen je zakopan novac, otet od Ðokića.

Informer

Milan Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

KUĆA UBICE PORODICE ĐOKIĆ POD OPSADOM! Policija češlja svaki pedalj imanja Gorana Džonića, TRAŽI SE ORUŽJE UBISTVA/FOTO/

O novim detaljima istrage monstruoznog zločina, o Goranovom iskazu istražiteljima, i o tome šta kažu oni koji poznaju njegove sinove, čitajte u današnjem izdanju Kurira.