28.10.2021.

13:21

Foto:

Hronika

BOLESNIK SE BRANIO OVIM REČIMA ZA OBLJUBU ĆERKE - Ne vidim u čemu je problem, spremao sam je za brak!


Pedofil S. K. (39) iz jednog sela u okolini Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je puna tri meseca silovao svoju dvanaestogodišnju ćerku (12), uveravajući je da je tako priprema za brak! Monstrum se nad detetom iživljavao u porodičnoj kući, a jednom čak i na groblju!

Kada je uhapšen, sudiji i policajcima je rekao: "Ne znam zašto me maltretirate, dajte da platim neku kaznu i da idem"?!

Opasan psihopata

Jezivo iživljavanje nad devojčicom otkriveno je kada je rođak ove porodice video poruke koje je S. K. ostavljao prijateljima na Fejsbuku!

- Osumnjičeni je na Fejsbuku u svojim porukama detaljno opisivao gde, šta i kako je radio detetu. On se poverio prijateljima da ga ćerka više od tri meseca oralno zadovoljava, ali da nikako nije uspeo da je defloriše, jer mu se stalno otima!? Osumnjičeni je u porukama takođe naveo da ga je dete najčešće zadovoljavalo u porodičnoj kući... - otkriva naš izvor iz istrage i dodaje:

Informer

S. K.

- Svojim bolesnim prijateljima na Fejsbuku S. K. je napisao da mu je poseban doživljaj bio kada ga je ćerka oralno zadovoljavala na lokalnom seoskom groblju. Posle tih reči poslao im je čak i fotografije gole ćerke.

Hvalio se prijateljima

Prijateljima na Fejsbuku pričao o tome kako je terao ćerku na oralni seks!?

Izvor iz istrage

Nakon ovih saznanja policija je odmah krenula u akciju hapšenja, a osumnjičenog S. K. je zatekla na porodičnom imanju.

- Kada su mu inspektori rekli zašto su došli po njega, on se pravio kao da ništa ne razume i počeo je da se ljuti i besni na policiju. Suočen sa dokazima koji su prikupljeni protiv njega, S. K. je na zaprepašćenje tužioca i policije na saslušanju izjavio: "Ne vidim u čemu je problem?! Imao sam seks sa ćerkom. Učio sam je kako da se ponaša u braku! To je sve potpuno normalno! Dajte da platim kaznu pa da idem kući"... - prenosi naš sagovornik.

Sudija za prethodni postupak odredio je jednomesečni pritvor S. K. zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba deteta zloupotrebom položaja, za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina robije. Osumnjičeni će u narednom periodu biti poslat na psihijatrijsko veštačenje kako bi se utvrdilo da li ima nekih psihičkih problema.

Meštani ovog sela (ime poznato redakciji) reporterima Informera su ispričali da je S. K. pre tri godine ostavila žena i da je ostao sam da živi sa petoro dece, od kojih je dvoje maloletno.

- Oni su živeli od socijalne pomoći iako je komšija imao imanje od bezmalo dva hektara. Osim što je obrađivao tu zemlju on je išao i u nadnicu i sve je izgledalo kao da se bori da svojoj deci obezbedi bolje sutra. Ko bi rekao da je sposoban da siluje rođenu ćerku!? To je najgori užas i za to treba da ide u zatvor, treba da bace ključ od ćelije i da svi zaborave na njega - priča jedan od komšija uhapšenog S. K.

Inače, dvoje maloletne dece nakon privođenja njihovog oca smešteno je u hraniteljske porodice.
 

Slikao i podvodio ćerku migrantima

Vlajko Jović (44) iz Banatskog Novog Sela u aprilu 2021. godine pravosnažno je osuđen na 20 godina robije jer je silovao ćerku (17), sve to snimao i još ju je i podvodio migrantima! Monstrum je imao čak i zajedničke ljubavnike sa ćerkom i ubeđivao ju je da bi bila sjajna porno-glumica!

Otac iz pakla je od kraja 2019. do aprila prošle godine u više navrata obljubio ćerku u svojoj kući. Tokom seksa tražio je od nje da drži uključenu kameru na mobilnom telefonu, a taj snimak je potom objavio na Fejsbuku, uz poruku: "Vrata su vam otvorena. Koštaće vas 2.000 dinara za noć."