28.10.2021.

10:16

Foto: Printscreen/privatna ahriva

Hronika

BLEDE LAŽI UBICE PORODICE ĐOKIĆ! Na osnovu medijskih izveštaja Džonić konstruisao priču o crvenom autu, OVO JE PRAVA ISTINA O TOME!

- Nema nijednog dokaza da je nekakav crveni auto, za koji on kaže da je korišćen u zločinu, odnosno da su u njemu bili i njegovi navodni saučesnici, zaista bio na licu mesta - kaže naš sagovornik Novosti i dodaje:

- Crveni auto, koji nije identifikovan, jeste primećen u Moravcu, ali danima pre ubistva i bio je obuhvaćen istragom, kao i sve drugo što je indiciralo da može da rasvetli zločin. On je to iskoristio da bi potkrepio svoju odbranu da su zločin izvršila braća Konstantin M. i Kostadin M., a da im je u tome pomogao njihov prijatelj D. P., koji je navodno upravljao tim crvenim vozilom - zaključuje on

Informer

Kuća Džonića i dalje pod policijskim nadzorom

Tokom saslušanja osumnjičeni Goran Džonić izneo je gomilu laži, za saučesništvo je optužio rođene sinove koji su zbog istrage u pritvoru, kao i trojicu imućnih meštana za koje je tvrdio da su saizvršioci.

Jedna od njegovih najdrastičnijih laži tokom saslušanja bila je da je novac, koji je pronađen u cevi od usisivača zakopanoj na imanju njegovog sina Stefana u Moravcu - možda njegovog sina..

Podsetimo, tela porodice Đokić pronađena su posle sedam dana potrage, ugljenisana, 2. oktobra u ataru Moravca, dok je njihov automobil, spaljen, pronađen 12 kilometara dalje.

Osumnjičeni za njihovo ubistvo bio je blizak sa ovom tročlanom porodicom, i nakon zločina je prisustvovao sahrani ubijenih. Osumnjičeni Džonić i pokojni Đokić braća su od tetke.