29.10.2021.

12:34

Foto: printscreen

Hronika

IZGOREO AUTOMOBIL BOŠKA NIČIĆA! U podmetnutom požaru, "audi" gradonačelnika Zaječara TEŠKO OŠTEĆEN /VIDEO/FOTO/

Zaječarska policija intenzivno radi na traženju počinioca koji je noćas, nešto posle 1,30 sati, zapalio automobil supruge gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, koji on koristi.

Putem društvene mreže Fejsbuk, Ničić je objavio:

- Noćas, nešto pre 1,30 minuta, podmuklo, kako to kukavice obično i rade, na ulazu u zgradu u kojoj živim kao podstanar sa suprugom, neko je zapalio auto moje supruge, koji inače ja vozim – napisao je Ničić.

- Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja. Jedini strah mi je bio daeventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo ali na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz  PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto -  naglasio je on.

- Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za ‘neostvarene snove’, višegodišnje političke krahove i ‘loš život’, pronađu nekog, sličnog sebi, da za ‘šačicu srebrnjaka’ odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sundjeri i limovi nisu stvar koja će me, posle tridesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti -  istakao je on.