04.11.2021.

08:45

Foto:

Hronika

SUSPENDOVANA DVOJICA POLICAJACA U NOVOM PAZARU! Mladiću prilikom hapšenja naneli povrede zbog kojih je završio na operacionom stolu?!

 

Kako Informer saznaje, policija je u sredu uveče sprovodila akciju na suzbijanju kriminaliteta u Novom Pazaru i tom prilikom policajci su priveli M. M. zbog sumnje da se bavi prodajom narkotika i da je izvršio više teških krađa. Policija ga je i ranije hapsila više desetina puta zbog istih krivičnih dela. 

Policija kod M.M. pronašla određene stvari i predmete za koje se pretpostavlja da ih je ranije ukrao.

- Akcija je brzo realizovana i tokom nje nije bilo problema. Odranije je osumnjičeni poznat organima reda, hapšen je pedesetak puta. Nakon poslednjeg hapšenja, osumnjičeni je rekao da oseća bolove u stomaku pa su ga policajci prevezli do Opšte bolnice u Novom Pazaru gde je operisan. M.M. je stabilno, izvađena mu je slezina i nalazi se na hirurgiji - kaže Informerov izvor.

M.M. je tada rekao da su ga policajci tukli tokom hapšenja.

O detaljima ovog događaja obavešteno je tužilaštvo. Policajaci su suspendovani, a istragu će sprovesti unutrašnja kontrola. Suspendovani policajci su prošle i ove godine ostvarili odlične rezultate u radu i važe za jedne od boljih pripadnika policije. Do sada protiv njih nikada nisu vođeni postupci.

Sve je na veštacima i lekarima koji bi trebalo da razjasne kako su nastale povrede zbog kojih je M.M. operisan.