06.11.2021.

21:56

Foto:

Hronika

UHAPŠENA TROVAČICA IZ SMOLJINCA!

Kako se sumnja, žena je početkom maja meseca ove godine počela da radi kao kućna pomoćnica u domaćinstvu dva mladića stara (20) i (24) godina koji su iz sela Smoljinac, a po još uvek nepotrvrđenim informacijama radili su i u inostranstvu. S. S. ih je dovela u stanje omamljenosti tako što im je u hranu i piće koje im je pripremala ubacivala usitnjene psihaltivne supstance za spavanje i u stanju njihove omamljenosti počela da im krade novac iz kuće.

- Mladići su bili lošijeg zdravstvenog stanja i zato su angažovali ženu da im sprema kuću i priprema obroke. Nedavno su odvezeni u jednu Zdravstvenu ustanovu zbog stomačnih problema jer su praktično bili zatrovani tabletama koje im je žena koja je radila kod njih, stavljala u hranu. Nakon toga počelu su polako da povezuju sta im se događa ali i da im nestaje novac iz kuće - kaže izvor blizak Informeru.

Kako se sumnja S.S. je na ovaj način pribavila materjalnu korisit od ukradenog novca u visini od 145.000 dinara. Njoj je određena mera zadržavanja u trajanju od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.