08.11.2021.

13:39

Foto:

Hronika

Užasno svedočenje o saobraćajci kod Kaća u kojoj je poginula učiteljica

Jedan od vozača koji su bili u koloni koju je velikom brzinom preticao P.K . na društvenim mrežama je posvedičio šra se dogodilo prilikom tragične saobraćajne nesreće.

- Ja sam bio u koloni koja je bila u oba smera. Vozio je sigurno preko 100 km na sat. Prošao je četiri-pet vozila, a onda zakačio jedan auto u kome je bila tročlana porodica. Posle toga sam video kako se diže velika pražina i delovi jednog vozila lete po putu. Žena u tom vozilu je ostala na mestu mrtva , a automobil  je od siline udarca sleteo pored puta. Ne znam šta reći za takvog čoveka, koji je u sred kolone krenuo u preticanje velikom brzinom – naveo je ovaj Novosađanin.

Bahati mladić se  zbog povreda nalazi na lečenju u Klinčkom centru Vojvodine, a  prilikom testiranja u redovnoj proceduri posle saobraćajne nesreće utvrđeno je da je pre udesa koristio  marihuanu i kokain.

Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju radi daljeg konzervativnog lečenja – navode u KCV.

Kako saznajemo, protiv P.K. će biti podneta  krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a kada njegovo zdravstveno stanje dozvoli, biće saslušan kod tužioca, nakon čega će se odlučiti da li će mu biti određen pritvor.