15.11.2021.

23:11

Foto: A.G.

Hronika

Ubio devojku, pa se obesio u kući rođaka! Zločinac iz Novog Pazara ostavio OPROŠTAJNO PISMO, od porodice tražio jednu stvar!


Murat Pepić (55) iz Tutina, koji je ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva i njeno telo vozio 140 kilometara pre nego što ga je bacio u reku Ibar, obesio se u subotu u kući svog rođaka u selu Vrba na Pešterskoj visoravni. Pepić je iza sebe ostavio oproštajno pismo, u kom je porodicu zamolio za oproštaj.

Policija je za Muratom Pepićem tragala od srede zbog sumnje da je u tokom noći u svom automobilu "golf 4" hicem iz malokalibarskog pištolja ubio Maju Odalović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Telo bacio u Ibar

Kako je utvrdila istraga, u sredu posle podne Murat je otišao do kraljevačkog sela Vrba, gde je Maja živela, kako bi pokušao da je nagovori da ponovo budu u vezi. Međutim, ona je to odbila pa je došlo do žučne svađe.

- Murat je tada rekao Maji: "Ulazi u kola ili ću te ubiti", a onda je nesrećnu ženu uvukao u auto. Dok su još bili u selu Vrba, Murat je u autu Maji iz malokalibarskog pištolja ispalio hitac u glavu. Zatim je njeno telo vozio 140 kilometara do mesta Ribariće, gde ga je bacio u reku Ibar i pobegao.

utradan, u četvrtak, Majin leš je pronašao jedan ribar, koji je to prijavio policiji - rekao je naš izvor iz istrage i dodao:

Nema pištolja

U Muratovom vozilu su otkriveni tragove Majine krvi i jedna čaura, ali pištolj iz kog je ubio ženu nije pronađen

Izvor iz istrage

- Budući da je na glavi žene otkrivena rana, inspektorima je bilo jasno da se radi o ubistvu. Ubrzo je otkriveno da se radi o Maji Odalović, čiji je nestanak prijavio njen bivši svekar Milorad Lazarević.

U međuvremenu, inspektori su prilikom istrage od svedoka saznali da je Murat ubistvom pretio Maji, pa je za Pepićem krenula potraga.

- Osim policije, za Muratom su takođe tragali i njegovi rođaci, a jedan od njih je otišao do kuće u selu Vrba kraj Tutina i tamo video Pepićev automobil. Odmah je pozvao policiju, a patrola koja je ubrzo stigla pronašla je njegovo telo kako obešeno visi sa jedne grede. Pored njega je bilo oproštajno pismo - rekao je Informerov izvor.

Informer

Daljom istragom u Muratovom vozilu su forenzičari otkrili tragove Majine krvi i jednu čauru. Međutim, pištolj iz kog je ubio ženu nije pronađen, pa se pretpostavlja da ga je negde bacio.

Voleo kafanu i žene

Inače, za Pepića u Tutinu kažu da je voleo kafanski život i da je često bio u ženskom društvu.

- Do pre nekoliko godina bio je vlasnik jedne kafane. Često je sedeo sa svojim društvom do kasno u noć i lumpovao. Događalo se i da izbiju tuče. U tom periodu je gotovo svake nedelje bio sa nekom drugom ženom. Međutim, kada je zatvorio kafanu, zbližio se sa Majom. Ali niko nije verovao da je u stanju da ubije nekog, pa onda još i sebe - rekao je jedan od Muratovih poznanika. 

U pismu poručio sinu da ga voli

Pre nego što će se obesiti, Murat Pepić je ostavio oproštajno pismo koje je policija pronašla pokraj njegovog tela. On je u pismu zatražio oproštaj od porodice i poručio sinu da ga voli najviše na svetu.

- Naveo je da mu ništa drugo nije preostalo da učini osim sebi da oduzme život. U pismu nije objašnjavao svoju vezu sa Majom Odalović, niti zašto ju je ubio - rekao je izvor iz istrage.