18.11.2021.

07:40

Foto: Marko Đoković

Hronika

Divljao BMW-om pred kupcem, pa ubio ženu! Zlata se na trenutak odvojila od muža, a onda se desila tragedija

Bahati mladić je u trenutku udesa vozio potencijalnog kupca svog neregistrovanog BMW-a, pa je u pokušaju da mu pokaže kako taj auto ide brzo izgubio kontrolu, sleteo s puta, pokosio banderu i ubio nesrećnu ženu, koja je šetala trotoarom.

Odmah posle nesreće Denisov suvozač, nesuđeni kupac BMW-a, pobegao je.

Ogromna brzina
Izvor iz policije kaže da se stravična saobraćajka desila juče oko 11.30 u Mirijevskom bulevaru. 
- Denis se dvadesetak minuta pre tragedije našao sa jednim mladićem iz Višnjičke banje kako bi mu prodao svoj BMW. Kupac je tada najpre seo za volan kako bi obavili probnu vožnju, a Denis je seo na suvozačko mesto i polako su se uputili ka Mirijevu - objašnjava naš izvor.
Prema njegovim rečima, Denis i kupac su ubrzo zatim zaustavili i zamenili mesta u autu. Denis, koji nema vozačku dozvolu, seo je za volan i u nameri da pokaže kupcu kako auto brzo ide, nagazio je na gas. 
- BMW se ogromnom brzinom kretao Mirijevskim bulevarom prema Karaburmi. U jednom trenutku u blagoj krivini Denis je izgubio kontrolu, prešao u suprotnu traku i izleteo je na trotoar, gde je udario banderu i bukvalno je otkinuo - rekao je naš sagovornik i dodao:

Informer

Jezivi prizori na mestu nesreće


- Bandera je odletela i udarila Zlatu Živković, koja je bila na trotoaru, a zatim ju je pokosio i BMW. Denis je izašao iz auta i zadržao se na mestu nesreće, dok je suvozač pobegao. 
Na mesto udesa brzo su stigli policija i Hitna pomoć, ali nesrećnoj Zlati nije bilo spasa.

U međuvremenu, do mesta nesreće došli su rođaci bahatog vozača, koji su ubeđivali policajce da BMW nije vozio Denis, već kupac auta. Koliko su bili bezobzirni, pokazuje i to što su čak i nasrnuli na policajce dok su privodili obesnog mladića.

Priznao krivicu
Izvor iz istrage potvrdio nam je da je nedvosmisleno utvrđeno da je Denis vozio BMW u trenutku udesa, jer je to kasnije i sam priznao. On je posle uviđaja odveden na VMA, gde će mu biti izvađena krv kako bi se utvrdilo da li je u trenutku udesa bio pijan ili eventualno drogiran.


Što se tiče nesuđenog kupca BMW-a, on se nekoliko sati posle udesa pojavio kod lekara, gde je potražio pomoć zbog lakših povreda, o čemu je obaveštena policija i on će biti svedok u postupku protiv Denisa.
Uhapšeni vozač BMW-a tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. M. S. 


Šetala se sa mužem, pa se razdvojili

Informer

Muž nastradale žene Jovica Živković

Jovica Živković, muž nastradale Zlate, kazao nam je da su njih dvoje uoči udesa bili u šetnji. Zlata mu je u jednom trenutku rekla da će svratiti u prodavnicu, da on produži i da će ga ona sustići. 
- Ušla je u prodavnicu, a ja sam nastavio polako peške trotoarom. Ubrzo zatim video sam taj sivi BMW kako juri niz ulicu ka meni, proleteo je pored mene idući cik-cak. Pomislio sam da će taj dečko za volanom poginuti... Onda je usledio strašan prasak. Okrenuo sam  se i video da je udario u banderu, ali tada nisam znao šta se desilo Zlati. Uzeo sam telefon i pozvao je. Nije se javljala... Pozvao sam je ponovo i pošto se ni tad nije odazvala, shvatio sam da ju je udario auto. Krenuo sam nazad i video je kako leži u lokvi krvi - ispričao je uplakani Živković.