24.11.2021.

15:49

Foto: Zoran Sinko

Hronika

RADIO JE U TOM PUSTOM MAGACINU, KOJI JE EKSPLODIRAO! Strina poginulog radnika Miloša S. zanemela od tuge/VIDEO/

Najveću cenu platila su dva radnika fabrike, koja su kako je sad već izvesno, poginula prilikom eksplozije i pakla koji je potom nastao.

Kako se ispostavilo među prvima je nastradao Miloš S. (21), mladi radnik koji je je bio zaposlen na poslovima baš u magacinu, mestu gde se posle paljenja raketnog goriva desila strahovita eksplozija.

Vidno uznemirena pred novinarima pojavila se njegova strina, koja je jedva uspela da prozbori reč-dve, izražavajući nadu da možda još uvek sve nije gotovo.  

- Nita ne znamo niko nam se nije obratio, cvilimo, kukamo i vrištimo iz novina smo pročitali samo inicijale, išli smo u policiju u sve moguće bolnice, ali još ništa ne znamo o njemu.

Upitana šta se sve desilo i da li su eventualno već pronašli Miloševo telo, ona je nemoćno odmahivala glavom. 

- Ništa ne znam, dete tamo radi videli smo dim eksploziju. Njegov otac je otišao tamo, ali nije mogao da priđe niko mu ništa nije rekao-ispričala je Miloševa strina istućući da je majka ostala kući jer nema snage da priča: On je radio u tom pustom magacinu koji je eksplodirao i to je to, konstatovala je žena s očima punim suza.