Autor: Informer.rs

25.11.2021.

13:01

Foto: Resetka.rs

Hronika

HVATAO ŽENU U PRELJUBI PA OTKRIO UŽASNO ZLOSTAVLJANJE! Na novim snimcima pronađene još jezivije scene NASILJA NAD DECOM/VIDEO/

Naime kako Informer saznaje zabeležena su još najmanje dva užasavajuća video snimka sa još jezivijim detaljima, koji uz zlostavljanje dece sadrže i sve elemente preljube, jer se na njima pojavljuje i nepoznati muškarac s kojim je kako se vidi na snimku majka u ljubavnoj vezi.

Novinar Informera je imao uvid u ove snimke i na jednom od njih se vidi kako u spavaću sobu ulazi nepoznati muškarac, dok majka decu silom tera u kuhinju, potom zaključava vrata i s nepoznatim muškarcem vodi ljubav. Na drugom snimku se takođe vidi majka u trenutku dok vodi erotski razgovor preko video poziva sa nepoznatom osobom, a deca spavaju u krevetu pored nje. Kada se jedno od njih dvoje probudi, ona ga daljinskim upravljačem udara po glavi. 

Kako Informer saznaje snimci su uzeti sa nadzornih kamera koje su oba roditelja "zabrinuta" za bezbenost svoje dece postavila u stanu pre određenog vremena. Sumnjajući u preljubu i iskrenost supruge, muž i otac dece je počeo da istražuje snimke sa kamera i uskoro je nabasao na užasavajuće scene...Prvo kako supruga besomučno i bez pravog povoda zlostavlja sina i ćerku, a onda i do kadrova u kome je ona sa drugim muškarcem.  

Krivičnu prijavu protiv supruge podneo je policiji 5. novembra ove godine, istog dana kada je i njegova supruga podnela krivičnu prijavu protiv njega za nasilje u porodici. 

Danas prvo ročište

Prvo ročište po tužbi oca A.S (32), po krivičnoj prijavi policije i tužilaštva protiv supruge N.S. zbog zverskog zlostavljanja svoje dvoje male dece, bićže održano danas u 13 sati u Osnovnom sudu u Leskovcu. 

Iako snimci jasno prikazuju žensku osobu, navodno majku, kako se krvnički iživljava nad dvoje male dece, u momentu ih bacajući kao krpene lutke po sobi, pred sudom je zahtev da video bude izuzet iz postupka koji je protiv nje pokrenuo otac dece A. S. (32).

Advokat majke tvrdi da snimak nije validan dokaz

Branilac osumnjičene N.S. tvrdi da je ona tog dana i u to vreme bila na poslu.

- Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici - rekao je lokalnim medijima Dragan Mladenović, advokat N.S.