29.11.2021.

08:48

Foto: Privatna arhiva

Hronika

TIJANA ĐURIČIĆ: ČABARKAPA ME PRETUKAO, PRETI DA ĆE ME UBITI!

Kako je izjavila, ona je pala na asfalt, a dok se Čabarkapa odvozio rekao joj je da će je ubiti.

Podsetimo, Željko Čabarkapa, brat Aleksandra Čabarkape, je pre nešto više od dve nedelje zaustavljen od strane saobraćajne policije u Beogradu. Kako je Informer tada saznao, ekipa Interventne jedinice 92 zaustavila je 12. novembra "BMV X3" koji je vozio Željko Čabarkapa (34) i koji je na droga testu bio pozitivan na kokain. Zbog toga je tada zadržan u pritvoru i protiv njega je podneta prekršajna prijava. 

Nepuna dva meseca pre ovoga, polovinom septembra meseca, Željko Čabarkapa je bio uhapšen zbog "porodičnog" nasilja -  on je bivšu suprugu i njenog poznanika namamio je u kuću u Kaluđerici i tom prilikom uz pomoć dvojice saučesnika mučio i pretukao mladića optužujuči ga da je u emotivnoj vezi sa njegovom bivšom. Više pročitajte OVDE

Podsetimo, Starleta Tijana Đuričić i Aleksandar Čabarkapa, stariji brat Željka Čabarkape, imaju burnu prošlost. Starleta poznata kao "kraljica silikona" optužila je ranije Aleksandra Čabarkapu da joj je navodno u februaru ispred njene zgrade u beogradskom naselju Zvezdara zapalio kabriolet "pežo 307" vredan oko 5.000 evra. Ipak, krajem 2020. godine je tu izjavu povukla i istakla da ju je Kristijan Golubović nagovorio da optuži Čabarkapu za paljevinu automobila kako bi ga strpali u zatvor.

- Nisam nikad prijavila Aleksandra policiji da mi je on zapalio auto, niti smo u lošim odnosima, već izuzetno korektnim i prijateljskim. Što se automobila tiče, zna se ko je odradio i zloupotrebio gužvu u tom momentu jer se istina uvek sazna - napisala je Tijana na svom Fejsbuk profilu.

Kasnije je priznala da je bila ljubavnica Kristijana Golubovića i da ga je tri godine posećivala u zatvoru. Starleta tvrdi da žestoki momak u bračne posete nije zvao suprugu Ivanu, već samo nju i da su iza rešetaka pokušavali da naprave dete!