13.12.2021.

14:02

Foto:

Hronika

RASVETLJEN POKUŠAJ UBISTVA Tutinac u kafani izbo Turčina u vrat zbog novčanih dugovanja

T.Š. je osumnjičen da je izvršio krivično delo pokušaj ubistva i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a u tom roku biće saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Informerov izvor iz istrage navodi da su T.Š. i J.A. sedeli za istim stolom u jednom ugostiteljskom objektu i da su najpre tiho razgovarali.

- Nešto kasnije, oko dva sata iza ponoći, došlo je do svađe koja je prerasla u fizički okršaj dvojice muškaraca. Osumnjičeni je zatim potegao nož i tru puta u predelu vrata ubo državljanina Turske koji je pao na pod, navodi naš izvor.

Osumnjičeni je mirno izašao iz lokala i krenuo ka svojoj kući gde ga je policija i uhapsila.

- Osoblje kafane i gosti su pokušali da smire situaciju ali nisu uspeli. Kada je osumnjičeni izašao iz lokala, pozvana je policija i hitna pomoć. Nekoliko minuta kasnije, policija je pronašla osumnjičenog muškarca na putu ka njegovoj kući - kazao je naš izvor.

Kod osumnjičenog je pronađen i nož kojim je pokušao da ubije J.A.

- Državljanin Turske je zadobio teške telesne povrede zbog čega je prebačen za Novi Pazar gde je operisan na hirurgiji - rekao je izvor.

Policija je nakon uviđaja uzela izjave od zaposlenih u ugostiteljskom objektu i od nekoliko ljudi koji su prisustvovali ovom krvavom obračunu.