14.12.2021.

10:05

Foto: pritnscreen

Hronika

GLAVU DAJEM DA GORAN NIJE MOGAO DA UBIJE ĐOKIĆE! Otac brani sina optuženog za ubistvo!

Džonićev otac Grada za Srpski telegraf je progovorio posle posete niško zatvoru, dok mu sin još nije prebačen u Beograd.

- Od njega smo izašli očajni, slomljeni i potpuno izgubljeni. Ne pitajte kako smo i kako nam je bilo kada smo supruga Mila i ja išli u posetu. Preko onog stakla ga nismo dobro čuli, ali smo videli da je sav nikakav. Plakao je i zaklinjao se da nije nikog ubio. Mi mu verujemo - priča Grada.

Informer

Goran Džonić

Kako je istakao, nikome nije jasno kako je neko mogao da natera Gorana da pristane da pomaže u u bistvu bliske familije. 

- Nikako nam nije jasno kako je neko mogao da ga natera da pristane da pomaže u ubistvu bliske familije, a da posle toga može da ćuti o tome i da uspešno to skriva od svih nas u kući. Međutim, ono za šta mogu glavu da dam jeste da Goran nije bio u stanju da ubije i puca jer je on izuzetno plašljivito celo selo zna. On ne može mrtvu životinju da vidi, a kamoli čoveka. Glavu dajem da nije mogao da ubije, a za drugo nek odgovara, ali mislim da je iz straha za decu i porodicu pristao na tuđi plan - kaže Džonićev otac.

Informer

Džonićev otac nije želeo da komentariše to što je njegov sin često menjao iskaze. 

- Tvrdim i da su naši unuci Milan i Stefan, takođe, nevini i očekujem da ih puste iz zatvora. Siguran sam da oni čak nisu znali za zločin - uveren je Grada.